Author | Message |
---|
luke oczko w głowie
| Subject: Re: +/- Mon Mar 07, 2011 8:57 pm | |
| - bola mnie dlonie straszliwie - w sobote musze powiedziec mojej menadzerce ze sie zwalniam + zwaaalniam sie |
|
| |
billy woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 4:07 pm | |
| + zlozyl zyczenia sms-em?!;/ - ale wole sie spotkac + zajebiste jablka mam w domu, takie chrupiace jacie |
|
| |
luke oczko w głowie
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:08 pm | |
| - nie zrobilam oczywiscie nic w dalszym ciagu, potem bede musiala jutro i pojutrze za kare robic milion rzeczy |
|
| |
noelia woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:18 pm | |
| - pozdro ze z mojego zegarka ktory dostalam wczoraj schodzi juz farba
|
|
| |
dwayne woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:22 pm | |
| + kurde serio uczyłam się biologii ze cztery godziny + przeczytałam 100 stron mistrza i małgorzaty + zjadłam mniej niż ostatnio czyli nie jak świnia w końcu + przecenili mój płaszczyk o 50 złotych i mama mi go kupiła <3 - jutro szkoła == |
|
| |
kelsey lizus
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:27 pm | |
| - noelia wrote:
- - pozdro ze z mojego zegarka ktory dostalam wczoraj schodzi juz farba
lakierem bezbarwnym trzebabylo przeciagnac. - wszystko w moim zyciu zaczyna isc na ta strone minus -.- |
|
| |
noelia woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:29 pm | |
| lakier by się blyszczal a zegarek jest matowy :< ale mam nadzieje, ze mi wymienia z gwarancja
-aaa jutro prezentacja na angielski a jestem taka jakas nieogarnieta |
|
| |
luke oczko w głowie
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:31 pm | |
| o czym masz prezentacje
+ dostalam ladne majtki z okazji dnia kobiet |
|
| |
noelia woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 8:36 pm | |
| o lady gadze bo mamy o muzyce zrobic. chyba kobieta od angielskiego mnie zlinczuje -.- -W PRZYSZLYM TYGODNIU MAM TRZY SPRAWDZIANY Z MATMY I TO Z JAKICHS ZJEBANYCH TEMATOW (bo z sine&cosine rules a nie lubie trygonometrii, binomial expansion, a nie ogarniam tego wcale, i z polynomials a wciaz nie wiem jak sie rozwiazuje te te nierownosci) WIEC CHYBA UMRE I SKONCZE Z TROJA NA KONIEC Z MATMY aaaaa +w zasadzie mam dobre ciastka od taty |
|
| |
luke oczko w głowie
| Subject: Re: +/- Tue Mar 08, 2011 9:02 pm | |
| ja mam teraz ten ostatni egzamin z sinusow i cosinusow i w polsce to bylo ssace, ale tutaj mamy w sumie takie jakies zadania oczywiste straszliwie - dopiero trzynastego ten film z edem westwickiem z odeonie i nie wiem czy ogolnie tak czy tylko tam, ale nawet jesli, to pewnie bedziemy zbyt leniwe z sandra zeby jechac az na westfield |
|
| |
holiday lizus
| Subject: Re: +/- Thu Mar 10, 2011 1:26 pm | |
| -jutro bedzie najgorszy dzien mego zycia +g z nationella provet, g z uppsata, vg z recension i mvg z angielskiego <3 |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Thu Mar 10, 2011 5:22 pm | |
| co to oznacza - mam b z egz styczniowego z socjologiiiiiiiiiiiii, ale w sumie to tylko moja wina i tomka moze.. bedzie placil jebany za moj re-take -,- |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 9:47 am | |
| Sorry ale musze sie uzewnetrznic - jest TAKA pagoda a ja spedze caly dzien w jebanym notting hill zamiast na jakims grilu czy cokoleiek - centralka ma part closure i bede jechala do pracy z tysiac godzin + jeszcze tylko trzy weekendy wlacznie z tym + wieczo redback |
|
| |
larissa woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 1:56 pm | |
| - mam strasznie dużo do zrobienia i połowy nie ogarniam - facetka dziekanatu nie odpisała mi na maila - jestem chora i wszystko mnie boli w związku z tym - niczego dzisiaj nie ogarnę + mogę się dzisiaj obijać i zacząć panikować dopiero jutro |
|
| |
matty kujon
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 4:16 pm | |
| - dzisiaj gasł mi samochód -.- + koledze też gasł samochód xd - jednak nie chce mi się czytać książki na prezentację - mam nadal półtorej strony + ale przynajmniej dzisiaj się napijemy! |
|
| |
rachel łamaga
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 4:23 pm | |
| + dziś dzień lenia! - o nie mam nic jeszcze na prezentacje na polski xd + zaraz wejdę do łóżka z jedzeniem i serialami + będę się stresować dopiero jutro + spędziłam w tym tygodniu 18 godzin nad biologią - weekend trwa tylko 2 dni |
|
| |
melody oczko w głowie
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 7:56 pm | |
| + byłam na koniach - wszystko mnie boli + dzisiaj się niczym nie przejmuje |
|
| |
minnie woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Sat Mar 12, 2011 8:39 pm | |
| -już prawie niedziela.... ;| |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Sun Mar 13, 2011 9:46 am | |
| + wracalismy w nocy z kolega do domu a miedzy czwarta a piata nie trzeba odbijac oysterek bo sa bramki pootwierane a to bylo jakos 4:30 jak wsiadalismy wiec myslelismy ze zdazymy dojechac do siebie ale bylo juz chyba z piec po piatej jak dojechalismy i byly bramki zamkniete to nie chcielismy odbijac oysterek bo zabraloby nam ze 10 funtow skoro nie odbilismy na poczatku to stwierdzilismy ze przeskoczymy nad bo jeszcze nie bylo zadnej ochrony etc i przeskoczylam a on sie zahaczyl i jebnal na ziemie xddddddddd sory ale musialam sie uzewnetrznic bo sikalam z niego potem przez godzine xddddddd - jade do pracy - tak srednio sie wyspalam + jeszcze tylko dwa weekendy |
|
| |
larissa woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 1:03 pm | |
| - mam w środę spotkanie z tutorem, co znaczy mniej więcej tyle, że chociaż kończę zajęcia wcześniej muszę znowu iść na kampus na 17... - w dalszym ciągu jestem chora - nie mam nic do jedzenia więc... - ... muszę iść na zakupy - przegapiłam seminarium i muszę je odrobić - muszę zacząć pisać eseje +++++++++++++++++++++ za 24 dni lecę do domu |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:00 pm | |
| + jutro wyjazd - spać mi się chce - jestem zamulona - dzisiaj jeszcze angielski + ale jutro przynajmniej sobie pojeżdżę <3 + pociesza mnie fakt iż w lipcu paryż + cieeeeepło! |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:03 pm | |
| -jebana zamuła. .. . . . -nie poszlam na service wiec bede miala malo godzin wiec bede potem na siebie zla ale truuuuuuuuuudno -jeszcze dzisiaj jezdze a beznadziejna pogoda -po drodze do szkoly widzialam zdechlego, w polowie zjedzonego golebia z mina jezusa i rozlozonymi skrzydłami:c -w ogole jakos tak depresyjnie +ALE ZA TO W PRZYSZLYM TYGODNIU SZWEDZI=NIE MA LEKCJI +i jak oni jada do szwecji to praktycznie nie ma nikogo na chemii!!!!!!!!!!! |
|
| |
billy woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:12 pm | |
| + ominal mnie sprawdzian z niemieckiego, kartkowka z religii i z fizyki!!! o spoko!!! - pogoda sie zjebala - chujkowo sie czuje z deczka + ostatnio fajnie sie ucze i w ogole umiem temaciki z chemii |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:13 pm | |
| dobrze, ze mi przypomnialas o chemii.. . . -dostalam 9/20 z ostatniego sprawdzianu a w data booklecie mialam wczepione strony z podrecznika jednego i gowno mi to dalo -nie zdam matury z chemii!!!!!!yea!!!! |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:15 pm | |
| - zamulam dalej - jednak samochód jak zgaśnie na środku skrzyżowania to nie jest fajniutkie - spaaaaaaaaaaaaaaaaać - chcę imprezę. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: +/- | |
| |
|
| |
|