Author | Message |
---|
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 2:46 pm | |
| +lody princessa kokosowa!!!<3 |
|
| |
elvis pierwszak
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 3:25 pm | |
| |
|
| |
jacques woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 7:07 pm | |
| +lowe marta dostala oferte z edy<3 DZIEKI MOJEMU PERSONALOWI |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Mon Mar 14, 2011 7:58 pm | |
| + zajebista pogoda dzisiaj byla + caly dzien siedzielismy w parku - virgin wciaz nie dziala |
|
| |
ida kujon
| Subject: Re: +/- Tue Mar 15, 2011 5:21 pm | |
| - sprawdzian z historii z całej starożytności - kolaż z niemca - poprawa z maty - konkursy językowe - nie mam czasu |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Tue Mar 15, 2011 5:23 pm | |
| -stracilam wiare w moje zdolnosci matematyczne bo dzisiejszej poprawie DO KTOREJ UCZYLAM SIE DUZO -nie umiem juz pisac nic wiec przed matura z angielskiego bede musiala chyba sie pozadnie nacpac jakiejs kocimietki -chuchuchu jutro kolejny sprawdzian a nie rozkminiam beringow dalej |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Tue Mar 15, 2011 5:27 pm | |
| - nie zaliczyłam jednak prawdopodobieństwa, fail + dzisiaj było dobrze na jeździe + podobno będę jeździła!!!! + a to już coś.... - jutro poprawa z matmy a ja nic nie umiem i nie rozumiem - jutro polski :c |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 10:31 am | |
| - musiałam się dziś zmusić żeby przyjechać do szkoły - mam deprsje bo Sandra pojechała do Polski - jechalam dzisiaj późniejszym metrem i na ickenhamie nas wyjebali i musiałam jechac autobusem i spoznilam się pól godziny + za trzy tygodnie koniec roku szkolnego - nie wiem z czego wpisać się na revision ale chyba powinnam ze wszystkiego bo dobrze wiem ze w domu się nie nauczę - mam osiem egzaminów |
|
| |
jack łamaga
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 10:48 am | |
| |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 12:08 pm | |
| nie wiem do kazdego wagonu weszli i zaczeli wyrzucac ludzi i mowic ze byl jakis accident na hillingdonie i ze metropolitanka i piccadillka teraz sa part suspended i nie wiadomo kiedy zacznie cos jezdzic.. a moj kolega siedzial dwie godziny pomiedzy jedna stacja a druga xd |
|
| |
jack łamaga
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 12:13 pm | |
| a myslalam ze cos zrobiliscie ;d |
|
| |
minnie woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 1:32 pm | |
| - chemia + ostatni sprawdzian w tym tygodniu, oł je |
|
| |
larissa woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 2:16 pm | |
| - muszę iść na kampus - w piątek nie ma seminariów bo jest strajk więc muszę wszystko odwalić w czwartek, cudownie - muszę iść na zakupy - boli mnie tchawica - asi się nie udał wczorajszy wypad i w sumie mi naprawdę przykro z tego powodu + w piątek urządzam trzydniowy weekend marcowy i generalnie święto lenia - ciągle nade mną wiszą eseje |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 5:15 pm | |
| - brakuje mi czasu dla siebie - jestem zmęczona + ale jest fajnie, weekend idzie |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 7:46 pm | |
| - palce mnie bola bo dostalam po lapach rekawiczkami lateksowymi od ady na labie :c + normalnie wymiatam na placu + sprawdzian z matmy we wtorek bo ania przelozyla, a dzisiejszy, po tym jak pani pokazala mi palcem gdzie jest angle of elevation poszedl mi spoko calkiem +czwartek piatek i weekend!!!!!!!!!!! a potem szwedzi czyli opierdalanie sie!!!!! -spy odbilo i znowu chce bysmy przychodzili na angielski w soboty. glupia suka |
|
| |
larissa woda z mózgu
| Subject: Re: +/- Wed Mar 16, 2011 10:09 pm | |
| -------------------- deadline jest tydzień wcześniej niż mi się wydawało... + mama mi kupiła ładne rzeczy + jasiek do mnie zadzwonił sam z siebie jak wróciłam z zajęć i nawet rzucił linkiem do jakiejś fajnej piosenki, poczułam się prawie jak w domu, hehe |
|
| |
ida kujon
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 4:28 pm | |
| + wycieczka jutro + dobrze mi poszło ze wszystkiego |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 5:03 pm | |
| -zajebiscie ze my, jako jedyna grupa, mamy angielski podczas group four <3333333333 |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 5:56 pm | |
| - leje i leje - wiatr rozwala mi fryzurę ;/ - w sobotę będę musiała wcześniej wstać + a na dodatek sobie pojeżdżę :d wymiatam. |
|
| |
flav śmierdziel
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 8:39 pm | |
| + jutro lekcję później do szkoły + jutro torrry! - jutro pada deszcz xd - zawaliłam fizykę mimo tego, że kornelia mi przysłała rozwiązanie jednego zadania mmsem - nikt mnie nie lofcia ostatnio ;c - nie mam pomysłów na dalsze minusy ;cc |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 8:42 pm | |
| +juz prawie piatek +juz prawie wakacje tzn malo chodzenia do szkoly zostalo do konca roku bo duzo wolnego -ale niedlugo matura z polskiego -a za rok matura z chemii i reszty i nic nie zdam i nigdzie sie nie dostane na studia -nie mam kleju |
|
| |
ruby smakosz
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 8:47 pm | |
| - mam ochotę na martini - jutro wstaję o niewyobrażalnej godzinie -.- - węzeł chłonny mnie boli ;c - czuję się samotnaaa + jutro piątek. |
|
| |
stella łamaga
| Subject: Re: +/- Thu Mar 17, 2011 9:30 pm | |
| + wstaje jutro o 11 bo musze pojechać tylko na rozmowę o nin na hillingdon + byłam dzisiaj na szkolnym basenie i nawet nie było tak dużo ludzi
|
|
| |
elvis pierwszak
| Subject: Re: +/- Fri Mar 18, 2011 1:19 pm | |
| |
|
| |
Li panienka z okienka
| Subject: Re: +/- Fri Mar 18, 2011 1:48 pm | |
| - elvis wrote:
- + weekendzik
+pani kwela mi powiedziala ze mam fajny zegarek a wczesniej bozydar ze mam fajna marynarka, normalnie czuje sie fajnie.. . .. +dzisiaj byl ogolnie jakis spoko dzien, moge tak chodzic do szkoly w piatki |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: +/- | |
| |
|
| |
|